Victoria titka nem Adam-ék titka

 

A gyönyörű modell már korábban is sok irigyet szerezhetett magának, hiszen csodálatos alakjával vonzza a férfitekinteteket, de ha ez még sem lett volna elég, a 25éves szőke szépség még tett a rakásra egy lapáttal. A pár nem rejtegeti kapcsolatát a világ elől, nem titok, hogy Adam és Anne egy párt alkotnak, ez jól látszott a banda legutóbbi pár videójában. Pár napja azonban egy élő show-ban is megmutatták, hogy ami jó, az jó. Az orosz modell-csoda a Victoria's Secret Fashion Show-ján a kifutón sétálgatott, miközben a csapat legújabb sikerszámát a Moves Like Jagger-t adta elő, majd a cicalépésben vonuló leányzó jutalma egy puszi volt, melynek láttán talán minden Adam után sóvárgó lány szíve hatalmasat dobbant.

Hogy valóban van-e miért irigykednünk? Pillantsunk a képre és mindenki döntse el maga :)))

 

forrás: justjared.com

 

 

 Maroon5 The Collection

 

Itt volt az ideje, egy kis újításnak és a fiúk ezúttal sem restelltek valami naggyal kijönni!  A Good Charlotte után a Maroon 5 is piacra dobta saját ruhakollekcióját, melyet a hazai rajongók legnagyobb örömére, egy online store-on keresztül mi is könnyen beszerezhetünk! :)

 

 

                               

 


                                                                                             forrás: Maroon5 Official Store

 

 

 

 

Goodnight Goodnight

 

 

Nem sokkal a májusban debütáló If i never see yor face again című video után újabbal rukkolt elő a csapat. Ezúttal a  második stúdioalbumon található Goodnight Goodnight -ra esett a választás. A clipben 2különböző történetet láthatunk, egy előtte és egy utána story-t.

 

Maroon5 - Goodnight Goodnight

 

Új klipp Rihannával társulva

 

Az együttes, vadiúj klippjében Rihannával közösen tündököl, ezért kap újabban a banda hideget meleget. Hogy az album verzió vagy a videoclip verzió hangzik jobban,arról megoszlanak a vélemények, de élvezzük amink van, hisz Adam és a többiek ettől függetlenül megint nagyot alkottak :)

 

 

 

Maroon5 feat. Rihanna - If I never see your face again

 

 

 

 

Rebecca Ginos kijelentette: Adam csak az enyém!

 

Adam és Rebecca shoppingolással ütötte el a szombat délutánját Beverly Hills-en. Olyan divattervezőknél tettek látogatást, mint pl: Yves Saint Laurent vagy a Prada, majd a szemfüles paparazzik lefényképezték őket amint Mercedes-ükre várnak.

Adam egyébként a múlt évben ismerte meg Rebeccát a Howard Stern Show-ban ahol a lány a 21dik szülinapját ünnepelte. " Már az első találkozásunk éjszakáján lefeküdtünk!"- ismerte be boldogan Adam.  "ő a legforróbb lány az egész világegyetemben!"

 

 

                                                                                                                                                            kép: justjared

 

 

 

 

 Már megint hírbe hozva

 

Adam Levine-t már rengeteg Hollywood-i szépséggel hírbe hozták, a legújabb a sorban a Hősök című sikersorozat egyik főszereplője Hayden Panettiere. A 18éves lány és a 28éves Adam mindössze egy röpke pillantás miatt érdemelték ki a címet. Hayden állítólag szerelmesen tekintett fel Adamre Vegasban a Benefit Lifebeat koncert vörös szőnyeges bevonulásán. A hír persze kacsa, hiszen Hayden több hónapja párkapcsolatban él a szintén színész Milo Ventimigliával és bizony Adam sincs egyedül, hiszen ő pedig Rebecca Ginos párja.

 


                                                                                                     kép: justjared
 

 

 2007.október 29.

 

Túl a 700-on

 

Köszönöm mindenkinek, aki eddig meglátogatta az oldalt! túlléptük a 700-as látogatottságot és szerintem ez említésre méltó! :) köszönöm a pozitív  véleményeket és az oldal szerkesztéséhez adott tippeket is!

(L) Maroon5 forever (L)

 

 

 

2007.október 28.

Lassan költözünk

 

Az oldalon sajnos eddig nem sikerült megjavítani a letöltés menüpont néhány számát és kérések is érkeztek, hogy tegyek fel több letöltést és zenét a lejátszóba! dolgozok az új oldalon, amin sokkal több szám és videoclip lesz nézhető és letölthető. addigis jó szórakozást itt és amint kész a másik, azonnal adom a linket. :)

 

 

2007.október 20

Új videoclippel jelentkezett a banda!

Csekkold a Won't go home without you-t itt és most vagy otthon a tv előtt, az élvezet mindkét esetben garantált! :)

 

 

 

Won't go home without you
Oldalmenü
Szavazás
Változzon a honlap-design?
Ne!
Jó ez, csak pár változtatás kellene
Igen, mindenképp!